Двічі колишня дружина Ілона Маска вийшла заміж за актора

Талула Райлі вийшла заміж за актора Томаса Броді-Сангстера
фото: Cinema Solace

До того, як одружитися з Броді-Сангстером, Райлі двічі була одружена з Маском: з 2010 по 2012 рік, а потім ще раз з 2013 по 2016 рік

Британська акторка та двічі колишня дружина Ілона Маска Талула Райлі вийшла заміж за актора з «Той, що біжить лабіринтом» Томаса Броді-Сангстера. Про це повідомляє Page Six.

Британська акторка та двічі колишня дружина Ілона Маска Талула Райлі вийшла заміж за актора з «Той, що біжить лабіринтом» Томаса Броді-Сангстера.

Церемонія відбулася в суботу, 22 червня, в церкві Святого Георгія у Великій Британії в присутності сім'ї та друзів. Про це свідчать фотографії, отримані виданням «The U.S. Sun».

Британська акторка Талула Райлі вийшла заміж за актора з «Той, що біжить лабіринтом» Томаса Броді-Сангстера
Британська акторка Талула Райлі вийшла заміж за актора з «Той, що біжить лабіринтом» Томаса Броді-Сангстера
фото: Cinema Solace

Наречена, 38-річна Райлі, була вдягнена в елегантну сукню та фату до підлоги, а 34-річний Сангстер - у квітчастий жилет, синє пальто і сірі штани в тонку смужку.

Молодята пройшли до виходу з церкви, тримаючись за руки, а гості закидали їх пелюстками квітів.

Райлі двічі була одружена з Маском: з 2010 по 2012 рік, а потім ще раз з 2013 по 2016 рік
Райлі двічі була одружена з Маском: з 2010 по 2012 рік, а потім ще раз з 2013 по 2016 рік
фото: WireImage

До того, як одружитися з Броді-Сангстером, Райлі двічі була одружена з Маском: з 2010 по 2012 рік, а потім ще раз з 2013 по 2016 рік.

Однак між мільярдером і зіркою серіалу «Гордість і упередження», схоже, немає образи, оскільки 52-річний Маск відреагував на новини про заручини своєї колишньої та Броді-Сенгстер у липні 2023 року.

«Вітаю!», – написав тоді підприємець у Twitter.

Нагадаємо, народний депутат від партії «Голос» і військовослужбовець Роман Лозинський одружився зі своєю коханою – викладачкою Українського католицького університету Світланою Кісільовою. Побралась пара у Тернопільській області. Про це молодята повідомили у Facebook.

Також повідомлялося, що засновниця та командирка медичного батальйону «Госпітальєри», ветеранка-доброволиця і народна депутатка Верховної Ради України Яна Зінкевич вийшла заміж.

Читайте також: Костянтин Войтенко вдруге одружився та показав фото з весілля

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: