«В тобі така велика сила любові і жаги злиття», – Потап поздравил Осадчую с Днем Рождения

Главные Mozgi страны написали телеведущей поздравительный стишок

Рэпер и продюсер Потап поздравил свою подругу Катю Осадчую с Днем Рождения.

Сегодня, 12 сентября, ведущей «Світського життя» та «Голосу країни» исполняется 35 лет. Одним из первых, кто первым публично поздравил Катю в Сети, стал ее друг Потап.

На странице в Instagram Потап разместил виватную оду, посвященную Осадчей.

"На когось подивилась Катерина і в того раз - змінилося життя, мужчина чи це жінка не важливо, це доля у її очах! Комусь задасть важке питання, а декого щасливим татусем, зробити може легко Катя, майже усе, та ні - прям все! Бо молода, ваблива і красуня, розумна, як це все в одній? Катруся, Катю, наша ти Катруня! Так весело з тобою летять ці дні! В тобі така велика сила любові і жаги злиття, вітаю тебе Катерино, бо це найкращий день твого життя", - написал Потап.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

На когось подивилась Катерина і в того раз - змінилося життя, мужчина чи це жінка не важливо , це Доля у її очах! Комусь задасть важке питання ,а де кого щасливим татусем, зробити може легко Катя , майже усе , та ні прям Все! Бо Молода , ваблива і красуня, розумна ,як це все в одній? Катруся,Катю,наша ти Катруня! Так Весело з тобов летять ці дні! В тобі така велика сила, любові і жаги злиття, Вітаю тебе Катерино,БО ЦЕ НАЙКРАЩИЙ ДЕНЬ ТВОГО ЖИТТЯ! @kosadcha

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

Подписчики остались в восторге от стихотворных строк Потапа,ожидаем реакции самой виновницы торжества.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: