Російський опозиціонер розказав про нову технологію Кремля, щоб втримати владу

Російський опозиціонер розказав про нову технологію Кремля, щоб втримати владу
Васілій Краснов, російський опозиціонер
Світлина: Главком/ Станіслав Груздєв

Аби відвести увагу від думки, що економічні проблеми виникають через анексію Криму, Кремль зараз для себе обирає технологію боротьби з корупціонерами.

За останні п’ять років в Росії відбувається зубожіння населення. Але люди це не пов’язують з анексією Криму та розв’язаною війною Росією на Донбасі. Про це розповів російський опозиціонер Васілій Краснов під час прес-конференції в прес-центрі «Главком».

За словами російського опозиціонера, за останні п’ять років в Росії відбувається зубожіння населення. Люди в середньому в глибинці виживають на 13 тисяч рублів. Але вони це не пов’язують з анексією Криму та розв’язаною Росією війною на Донбасі. «Я чув розмову двох пенсіонерок, які цікавилися одна в одної рівнем пенсії. Одна отримує 7 500 рублів, а інша – 7 300 рублів. І обидві бабусі кажуть, от дати ці гроші Путіну, і хай прожив би на них», - говорить Краснов.

Він розповідає про нову технологію Кремля, як призначення винних у зубожінні населення – корупціонери. Аби відвести увагу від думки, що проблеми виникають через анексію Криму.

«Зараз почалися гучні скандали з арештами чиновників-корупціонерів. Таким чином влада показує, що мовляв, вся проблема у корупції. Справа в тім, що в Росії питання корупції не виведено в проблему номер один. Це у вас в Україні ви усвідомили, що корупція це проблема, і відкрито говорите про неї і боретеся, а в Росії – ні. Тому Кремль зараз для себе обирає технологію вкидів у маси думку, що влада бореться з корупціонерами, будуть частково тицяти пальцем на негідників, і демонструвати боротьбу, мовляв, всі біди через них.  І всі арешти відбуваються завдяки Путіну. Це звичайна політтехнологія, щоб втримати владу», - продовжує Краснов.

Переглянути запис прес-конференції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: