«Діамантова ліга», фінал: естафета і Погребняк у призах, Прищепа — з особистим рекордом

 «Діамантова ліга», фінал: естафета і Погребняк у призах, Прищепа — з особистим рекордом

1 вересня у Цюриху визначили перших переможців «Діамантової ліги».

Жіноча естафетна команда 4х100 метрів у складі Олесі Повх, Наталії Погребняк, Марії Рємєнь і Єлизавети Бризгіноїфінішувала другою (42,76 с), поступившись лиш збірній Ямайки (41,65 с). Німкені були третіми, а американки припустились помилки при передачі естафетної палички і завершили дистанцію четвертими, проте згодом були дискваліфіковані.

Наталія Погребняк  фінішувала третьою з бігу на 100 метрів, показавши результат 11,23 с, а Олеся Повх  подолала дистанцію за 11,39 с і стала шостою. Ця дисципліна у Цюриху не входила до «діамантових перегонів».

Наталія Прищепа  встановила особистий рекорд з бігу на 800 метрів. З результатом 1.58,60 хв вона була сьомою. Перемогу у фіналі і за підсумком всіх етапів здобула Кастер Семеня з ПАР (1.56,44 хв).

Ірина Геращенко  з другої спроби подолала 1,90 м і стала сьомою зі стрибків у висоту, а перемогла олімпійська чемпіонка, іспанка Рут Бейтіа (1,96 м).

400 метрів з бар’єрами серед жінок у цьому фіналі до «діамантових перегонів» не входили. Перемогла тут американка Шам’є Літтл (53,97 с). Анна Тітімець  фінішувала сьомою з бігу на 400 метрів з бар’єрами (55,72 с).

Марина Бех у другій спробі приземлилася на позначці 6,38 метрів і з цим результатом стала дев’ятою. Цього вечора стрибків за сім метрів глядачі не побачили, але боротьба за перемогу була від цього не менш напруженою. Американку Бріттні Ріс і сербку Івану Шпановіч роздилили лиш два сантиметри (6,95 м і 6,93 м відповідно). Проте у загальному заліку лідерство все ж утримала Шпановіч і надзвичайно впевнено виграла свій діамант.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: