19-річний Шапаренко розповів про таємну командну зустріч гравців «Динамо»

19-річний Шапаренко розповів про таємну командну зустріч гравців «Динамо»
Микола Шапаренко (зліва). Фото ФК «Динамо»

Микола заявив, що команда збиралася, щоб обговорити останні матчі

Півзахисник «Динамо» Микола Шапаренко вийшов у стартовому складі та надійно відіграв у середній лінії у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Лаціо».

Після матчу футболіст поділився своїми враженнями від гри, зауваживши, що кияни добре розібрали суперника, інформує офіційний сайт клубу.

«Ми добре розібрали «Лаціо», тренерський штаб показав нам, як вони грають, чого від них очікувати. Правильно перелаштовувалися й досягли позитивного результату», - почав він.

«Звідки фізичні сили? Напевно, це плоди зборів. Перші матчі після зимової паузи ми ще втягувалися, але зараз уже все гаразд», - зазначив гравець.

Шапаренко також розповів, що у гравців «Динамо» була командна зустріч, де вони обговорили останні ігри.

«Ми зібралися командою, поговорили один з одним, і після цієї розмови кожен мав зробити висновки. Думаю, зараз команда викладається на всі сто відсотків, і кожен б’ється один за одного», - зауважив він.

«Добре, що вдалося забити другий м’яч – Мораес класно пробив здалеку та поцілив у кут. Чи задоволений був Олександр Хацкевич після матчу? Думаю, результативна нічия на виїзді з «Лаціо» є хорошим результатом. Тепер усе залежить від нас у Києві», - підсумував Шапаренко.

Дивіться фотогалерею, як 11 гладіаторів київського «Динамо» обрізали крила «орлам» у Римі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: