У Києві відбудеться Чемпіонат світу з багатоборства тілоохоронців

З 19 по 21 вересня у Києві відбудеться Чемпіонат світу з багатоборства тілоохоронців «Бодігард - 2015».

У змаганнях візьмуть участь професійні тілоохоронці з таких країн: Болгарія, Грузія, Румунія, Молдова, США, Македонія, Сербія, Швеція. Україну на міжнародному турнірі представлятимуть команди професіоналів із спеціальних служб та правоохоронних органів, зокрема – Управління державної охорони України, Міністерство внутрішніх справ України, Державна кримінально-виконавча служба України, Державна пенітенціарна служба України. У повсякденному житті учасники турніру забезпечують безпеку вищих посадових осіб держави, політиків та інших відомих і поважних осіб.

У програмі Чемпіонату: тактика і техніка пішого супроводу з виконанням прийомів фізичного захисту; демонстрація прийомів рукопашного бою; стрілецькі вправи; подолання смуги перешкод на автомобілі; пошук вибухових пристроїв у автомобілі; надання першої медичної допомоги і евакуація охороняємої особи. Основна мета турніру бодігардів - підвищення професійного рівня підготовки, обмін досвідом, зміцнення взаєморозуміння і співробітництва.

Організаторами турніру виступають: Управління державної охорони України; Міністерство молоді та спорту України; Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України; Міжнародна федерація тілоохоронців, Державна служба охорони, Торговий дім «NIKO».

Урочиста церемонія відкриття Чемпіонату світу з багатоборства тілоохоронців відбудеться 19 вересня о 15:00 на території Хрещатого парку поруч з Аркою «Дружби народів». У програмі показові виступи із захисту охороняємої особи під час відвідання масових заходів, виступи майстрів бойових мистецтв, автомобільне шоу з демонстрацією синхронного та екстремального керування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: