Алієв: Працювати в ФК «Хмельницький» буду до початку червня

Алієв: Працювати в ФК «Хмельницький» буду до початку червня
Олександр Алієв. Фото: ye.ua

ФК «Хмельницький» є срібним призером чемпіонату області-2017

Новий головний тренер ФК «Хмельницький» Олександр Алієв розповів про те, як очолив команду і чи планує припиняти через тренерську кар'єру виступи в якості футболіста.

За словами колишнього гравця «Динамо», запрошення в хмельницьку команду він отримав від власника клубу. Він погодився на нього, оскільки відчуває, що потрібно з чогось починати тренерську кар'єру.

«Мені подзвонив власник клубу, запропонував цей варіант, стало цікаво. Приїхав, подивився і все. З чогось же треба починати. Погодився і в даний момент отримую величезне задоволення», - цитує слова Олександра Алієва Ye.ua.

Незважаючи на те, що півзахисник продовжує підтримувати форму, він виключає, що буде виступати за команду і в якості гравця.

«Поки не можу нічого конкретно сказати, чи буду виступати далі, як гравець, чи ні. Подивимося, як тут буде. Залишилося зіграти сім матчів, а там видно буде. До початку червня біля мене буде робота головним тренером. Але сам для себе тренуюся, не скидаю обороти, буду і з хлопцями займатися. Але, швидше за все, можна сказати, що пора займатися тренерською діяльністю», - сказав Алієв.

Олександр Алієв провів найкращі роки кар'єри в «Динамо» і «Локомотиві», а також виступав за «Дніпро», «Анжи», запорізький «Металург». Крім того, на його рахунку 28 матчів і 6 голів за збірну України.

Після відходу з «Анжи» в січні 2015 роки грав переважно серед любителів. Винятком стали лише виступи за казахстанський «Тараз» в червні-жовтні 2016-го.

ФК «Хмельницький» є срібним призером чемпіонату області-2017, зараз виступає в чемпіонаті України серед аматорів, де йде на останньому 9-му місці групи 1.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: