Андрій Шевченко розповів, де хотів би працювати, коли піде зі збірної України

Андрій Шевченко розповів, де хотів би працювати, коли піде зі збірної України
Андрій Шевченко. Фото ФФУ

У майбутньому фахівець хотів би спробувати себе у роботі з клубом

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився своїми планами на майбутнє.

Зокрема, він розповів, що у майбутньому не проти попрацювати з клубом.

«Зараз я сконцентрований на роботі зі збірною України, але у майбутньому хотів би спробувати себе у роботі з клубом, тому що у тебе є більше можливостей, коли щодня працюєш з гравцями», - сказав наставник національної збірної України в інтерв'ю каналу Sky Sports Italia.

«Хотів би побудувати команду, яка показує хороший футбол і перемагає. Подобається грати у швидкий пас і застосовувати високий пресинг, зберігаючи агресію», - додав фахівець.

Також він розповів про свої цілі у тренерській роботі.

«Я йду своїм шляхом, і мені ще далеко до того, як люди почнуть сприймати мене тільки як тренера. Моєю метою є перемоги та створення важливих проектів, тому, якщо хтось має схожі амбіції і хоче працювати у тому ж ключі, що і я, то нам по дорозі», - зауважив він.

У Шевченка є достатньо ігрового досвіду, щоб розуміти футболістів.

«У мене у кар'єрі було достатньо важких моментів. Коли у «Мілані» я повертався після травми, то у мене не все виходило. Але я пробився, і ми виграли кілька титулів. Коли все йде добре, то ти це не цінуєш. А коли стикаєшся з труднощами, то починаєш дорожити успіхами», - пояснив тренер «синьо-жовтих».

Збірна України під керівництвом Шевченка не змогла пробитися на ЧС-2018, а у двох крайніх товариських матчах зіграла внічию із Саудівською Аравією (1:1) і виграла у Японії (2:1).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: