Андрій Шевченко: Я задоволений результатом, ми перемогли і це – найголовніше

Андрій Шевченко: Я задоволений результатом, ми перемогли і це – найголовніше

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував гру свої команди в матчі проти Фінляндії.

«Я дуже задоволений результатом. Ми закінчили рік, який був дуже важким для нас, важливою перемогою. Ми перемогли, це – найголовніше.

Я вважаю, у другому таймі в першу чергу поле не дало можливість контролювати м'яч. Десь вже в першому таймі трішки почали допускати помилки. Є позитивний момент, ми нічого не дали створити супернику. Навіть якщо ми віддали ініціативу, то моментів не було. Не завджи виходило контролювати мяч, десь далося в знаки поле та втома. Головне, що ми вистояли та виграли гру.

Втома? Наші головні клуби грають в єврокубках, більшість нашої команди складається з граців з цих клубів, тому з'явилася втома виходячи з того, який важкий період сезону. У нас вже кінець сезону, а в Європі тільки набирають обороти, тому була присутня втома.

Коноплянка? Звичайно, він один з ведучих гравців, було приємно дивитися, що він набирає форму. Він також втомився, тому ми випустили свіжого гравця. Нам слід привітати Циганкова, він вдало вписався у гру, допоміг нам в кінцівці добитися позитивного результату.

Вітаю Україну, вітаю Одесу. Прийшов повний стадіон, було приємно спостерігати за віддачею, яка була в хлопців, за відношення до матчу. Хочеться їм подякувати. Тепер спокійно готуватимемося до нового року», – сказав Шевченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: