Андрій Ярмоленко: «Футболістам «Динамо» потрібно переглянути своє ставлення до роботи»

Андрій Ярмоленко: «Футболістам «Динамо» потрібно переглянути своє ставлення до роботи»

Лідер київського «Динамо» прокоментував невдалий результат його команди у грі проти «Чорноморця».

Півзахисник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко після нічиєї в матчі Прем'єр-ліги з одеським «Чорноморцем» (1:1) висловив стурбованість тим, що відбувається з командою.

«Напевно, результат матчу «Олімпік» – «Шахтар» (1:1) вплинув на нас, адже вийшли на поле якісь розслаблені. Я дуже розчарований, оскільки була можливість наблизитися до «Шахтаря» і боротися за чемпіонство. Але зіграли погано в плані результату», - вважає Ярмоленка.

«Потрібно більш дбайливо розпоряджатися м'ячем і не допускати таких контратак. Зараз всі команди проти нас так грають, захищаються і знають, що ми пропускаємо контратаки. І в матчі з «Чорноморцем» пропустили дуже багато контратак. Нас про це попереджали, але щось йде не так», - додав футболіст. Ярмоленко також вважає, що будь-яка наступна втрата очок «Динамо» в чемпіонаті може перекреслити надії команди захистити титул чемпіона України.

«Зараз потрібно сідати і спокійною думати, що не так. Це гра. Бачив у роздягальні, як хлопці сильно засмучені, тому потрібно зібратися і більше не допускати таких помилок, якщо ми хочемо поборотися за чемпіонство. Якщо нас влаштує друге місце, то можемо собі спокійно грати, але «Динамо» – це не той клуб, якого влаштує друге місце. Тим більше, ще є «Зоря».

Нам треба переглянути своє ставлення і рухатися далі. Ще нічого не втрачено, але будь-яка наступна наша помилка може поставити хрест на шансах стати чемпіоном. Нам ще пощастило, що «Шахтар» теж втратив очки», - підкреслив Ярмоленко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: