Армія дала харків’янам 37 мільйонів на проект реконструкції стадіону ЦСКА

Армія дала харків’янам 37 мільйонів на проект реконструкції стадіону ЦСКА

Так виглядав проект 2011 року за 4 млн грн або 500 тисяч доларів. Реконструкція тоді мала коштувати 80 млн грн, або 10 млн доларів

Центральний спортивний клуб Збройних сил України Міністерства оборони 21 вересня за результатами тендеру замовив ТОВ «Інститут Харківпроект» розробки проектно-кошторисної документації для реконструкції стадіону у Києві за 36,5 млн грн.

Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Нині збудований у 1965 році стадіон ЦСКА по проспекту Повітрофлотському, 6 є аварійним. Цьогоріч на його реконструкцію загалом виділили 70 млн грн.

До кінця 2018 року запроектують реконструкцію трибун на 20 тисяч місць із навісом, центральної легкоатлетичної арени, розминочно-тренувальної зони та секторів метань.

Передбачать влаштування VIP-лож із туалетами і рестораном, медіа-трибуни, телестудій, освітлення, табло, майданчиків для телекамер, місць і туалетів для інвалідів, вестибюлів, скайбоксів, відеоспостереження, музею ЦСК ЗСУ, тренажерних залів, роздягалень з душовими і туалетами, залів для нарад і прес-конференцій, технічних і складських приміщень тощо.

Окрім того, врахують заміну дренажної системи і трав’яного покрову, а також обладнання футбольного поля системою обігріву та автоматичного поливу.

Стадія «Ескізний проект» коштує 7,25 млн грн, «Проект» з робочою документацією підготовчого періоду – 12,23 млн грн, «Робоча документація» – 17,01 млн грн.

Субпідрядником з оцінки впливу на довкілля є ТОВ «Інститут «Укркомунндіпроект» Богдана Бойка на чолі з Дмитром Корнюхіним. Денна ставка його головного спеціаліста з польових робіт становить 674 грн, а інженерів й архітекторів – 513 грн.

Ціна угоди на 5% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 38,5 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: