Бартомеу: «Барселона» хоче продовжувати виступати в Ла Лізі

Бартомеу: «Барселона» хоче продовжувати виступати в Ла Лізі

Жозеп заявив, що буде відстоювати права свого клубу

Президент «Барселони» Жозеп Бартомеу розповів, в якій лізі хоче грати клуб в разі незалежності Каталонії.

Керівництво клубу підтримує Каталонію в боротьбі за незалежність, проте припиняти участь в чемпіонаті Іспанії не збирається.

«Клуб засудив затримання людей, які пройшли під час референдуму.  1 жовтня була виняткова ситуація. Я вирішив, що команда буде грати за закритими дверима без уболівальників в матчі проти «Лас-Пальмаса». Хоча у багатьох була інша думка. Ми не змогли перенести матч, і я особисто вирішив провести його. Це було не одноголосне рішення, а двоє директорів пішли у відставку після цього», - цитує Бартомеу Marca.

Жозеп заявив, що буде відстоювати права свого клубу.

«Ніхто не може поставити під сумнів прихильність «Барселони» каталонському суспільству. Ми будемо просити про діалог і повазі, «Камп Ноу» завжди буде місцем свободи вираження своєї думки. Ми не дозволимо нікому опанувати нашим гербом і прапором», - сказав він.

«Ми не будемо ризикувати життєздатністю організації та її присутністю на змаганнях. Ось чому ми продовжимо грати в іспанській лізі. Ми хочемо продовжити наші відносини з цим чемпіонатом», - підсумував Бартомеу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: