Башир: Щоб знайти такого бійця як Усик, потрібно повернутися років на 25 назад

Башир: Щоб знайти такого бійця як Усик, потрібно повернутися років на 25 назад
Мурат Гассієв та Олександр Усик

Колишній тренер Усика поділився своїми враженнями від перемоги Олександра над російським боксером Гассієвим

Колишній тренер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українця Олександра Усика Джеймс Алі Башир поділився своїми враженнями від перемоги Олександра над російським боксером Муратом Гассієвим.

Слова Башира наводить видання BWTM Sports.

«Перед боєм я прогнозував не просто перемогу Усика, а домінантну перемогу. Я говорив, що він виграє з великим розривом за очками або ж технічним нокаутом наприкінці бою. Знаєте, чим Усик відрізняється від всіх інших? Своєю ментальністю, своєю впевненістю і, звичайно ж, своєю фізичною підготовкою. Зараз я говорю всім: Усик поб'є Беллью, Паркера, Вайта - він поб'є всіх цих хлопців! Я дуже поважаю Тоні Беллью, але... Усик просто на голову вищий за інших», - заявив він.

«Я говорю це як людина, яка три роки працювала з Олександром. У нього є те, що непритаманне іншим бійцям нинішнього покоління. Щоб знайти бійця з таким запалом, таким «вогнем», потрібно повернутися років на 25 назад. Такими були Меттью Саад Мухаммед і Евандер Холіфілд», - додав Башир.

За його словами, удари усика виглядають оманливо  з боку.

«Що стосується сили удару Усика, то б'є він добре. Його удари виглядають оманливо з боку. Навіть ті його удари, які з боку виглядають «ляпасами», насправді несуть в собі достатню силу. Чи будуть його удари ефективні в надважкій вазі? Знаєте, в боксі не все залежить від сили удару. Більше значення має майстерність боксера, а боксувати Усик вміє», - сказав Джеймс Алі Башир.

Минулої суботи українець Олександр Усик завоював титул абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі, тотально декласувавши російського боксера Мурата Гассієва. Усик домінував у ринзі від початку і до кінця бою, не залишивши жодного шансу своєму опонентові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: