Баскетбольний сезон в Україні стартує 29 вересня

Баскетбольний сезон в Україні стартує 29 вересня

Директорат Суперліги з баскетболу уже затвердив календар на сезон 2017/2018

Новий сезон в українському клубному баскетболі стартує 29-го вересня.

Саме на цю дату заплановані два перші матчі Суперліги, які відбудуться у Києві та Одесі, інформує прес-служба ФБУ.

Директорат чемпіонату уже затвердив календар на сезон 2017/2018.

Відповідно до нього у головному баскетбольному турнірі країни візьме участь 8 клубів, які проведуть регулярний чемпіонат у чотири кола.

У календарі є вікна для проведення матчів чоловічої збірної України у кваліфікації до чемпіонату Світу 2019, ігор Кубка України, а також можливих перенесених матчів пов’язаних з участю українських клубів у єврокубках.

Як і минулого сезону, команди гратимуть спарений тур, тобто протягом короткого відрізку часу (переважно 3 дні) команда зіграє дві виїзні гри, а наступного тижня двічі прийматиме своїх суперників.

Цього сезону ігрові дні будуть четвер, п’ятниця, субота та неділя.

Майже завжди в ігровий день регулярного чемпіонату буде не більше двох матчів. Це дасть можливість уболівальникам охопити більшу кількість ігор, а також збільшить кількість телевізійних трансляцій Суперліги.

Таким чином, стартовими матчами першого туру на 29 вересня заплановані протистояння «Будівельника», який прийматиме «Черкаські Мавпи», та «БІПИ», котра зіграє проти «Хіміка».

Варто відзначити, що київський матч відбудеться лише у разі, якщо столичний клуб не пройде другий раунд кваліфікації Ліги чемпіонів.

Якщо «Будівельник» вдало пройде цей етап на уболівальників чекає 29-го вересня київський матч третього етапу Ліги чемпіонів.

Стартовий тур Суперліги закриватимуть матчами у Миколаєві та Харкові.

У них «Миколаїв» прийматиме «Запоріжжя-ZOG», а «Політехнік» зіграє з «Дніпром».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: