Берлусконі продав «Мілан» китайцям

Екс-прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі продав «Мілан» китайським інвесторам.

Про це повідомляє «Дзеркало тижня».

Берлусконі заявив, що поставив новим власникам клубу умову витратити 400 мільйонів євро на трансфери. За його часів «Мілан» здобув 30 трофеїв. Берлусконі запевнив, що нові власники будуть вкладати в клуб солідні гроші.

«Я передав «Мілан» у руки тих, хто в змозі повернути команду на вершину не тільки в Італії, а й у всій Європі. Крім того, я поставив умову, щоб протягом найближчих двох років нові власники витратили на трансфери 400 мільйонів євро. Нові власники клубу є серйозною організацією і співпрацюють з урядом Китаю», – наводить слова Берлусконі «Calciomercato».

Суму угоди не розголошують, але раніше повідомляли, що покупка 80% акцій італійського гранда, включаючи борги клубу, обійдеться китайським інвесторам у 750 мільйонів євро. 79-річний Берлусконі, який нещодавно переніс операцію на відкритому серці, був президентом «Мілана» з 1986 року. За ці роки «Мілан» виграв 30 трофеїв, серед яких 5 титулів переможця Ліги чемпіонів та 8 титулів чемпіона Італії. Востаннє «Мілан» ставав чемпіоном Італії 2011 року, а попередні три сезони завершував на восьмому, десятому і сьомому місцях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: