Бій Кличко – Джошуа транслюватиметься у 150 країнах світу

Бій Кличко – Джошуа транслюватиметься у 150 країнах світу

Поєдинок українського і британського боксерів продовжує підтверджувати статус однієї з найбільш очікуваних подій року

Трансляцію бою Володимира Кличка і Ентоні Джошуа, який відбудеться 29 квітня на лондонському стадіоні «Уемблі», зможуть побачити телеглядачі більш ніж 150 країн світу, повідомляє «Братство Кличко» із посиланням на німецькі ЗМІ. Поки що невідома доля транслятора у США, так як Джошуа пов'язаний контрактом з Showtime, а Кличко – з HBO. Як заявляв менеджер британського боксера Едді Хирн, обидва канали зацікавлені в показі бою: «Обидва канали виявляють інтерес до бою, і я думаю, що ми зможемо досягти згоди».

За словами керуючого директора Klitschko Management Group (KMG) Бернда Бенте, майбутній поєдинок – один з найважливіших у 20-річній професійній кар'єрі Володимира Кличка.

«Цей бій дуже багато означає для Володимира, – наводить слова Бенте ran.de. – За значущістю він не поступається двом чемпіонським боям проти Кріса Берда (2000-й і 2006-й рр.), першому поєдинку проти Семюела Пітера (2005), зустрічі з Русланом Чагаєвим (2009) і об'єднавчим боїв проти Султана Ібрагімова (2008) і Девіда Хея (2011). Володимир, як завжди, сумлінно підходить до поєдинку і в лютому вирушить у тренувальний табір для безпосередньої підготовки до бою», – розповів Бенте.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: