Бій Усик - Чісора може прийняти Саудівська Аравія

Бій Усик - Чісора може прийняти Саудівська Аравія
Де пройде бій Усик - Чісора?
Фото - twitter.com/derekwarchisora

Охопленій коронавірусом Великій Британії нині не до боксу

Промоутер Едді Герн, який займається організацією боїв топових важковаговиків Олександр Усик - Дерек Чісора і Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв, не виключив, що ці події можуть бути перенесені з Великої Британії.

«Не буде такого, що всі держави скажуть, наприклад, що з 1-го липня можна проводити спортивні події. Десь це трапиться раніше, а десь - значно пізніше. І Саудівська Аравія може бути як раз тим варіантом, який раніше за всіх відкриє доступ для проведення боїв. І якщо не вдасться це зробити в Англії, то доведеться йти в інші країни», - сказав Герн.

Саме в Саудівській Аравії в минулому році відбувся бій-реванш Ентоні Джошуа - Енді Руїс. В цій країні нині небачений сплеск популярності боксу та MMA, що дає опцію заробити додаткові гроші.

Нагадаємо, бій Усика з британцем нігерійського походження Дереком Чісорою мав відбутись 23 травня 2020 у Лондоні, українець та його візаві навіть провели спільні івенти перед боєм, але пандемія коронавірусу виявиласб невблаганною - й бій скасувли / перенесли. Те саме й з чемпіонським поєдинком Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: