Бондаренко й Саладуха виступлять в Монако

Бондаренко й Саладуха виступлять в Монако

Богдан пропустив прес-конференцію напередодні змагань.

Український стрибун у висоту Богдан Бондаренко і стрибунка потрійним Ольга Саладуха виступлять на дев'ятому етапі Діамантової Ліги на стадіоні Луї Другого в Монако.

Для Богдана, який пропустив недавній чемпіонат Європи в Амстердамі, це буде четвертий в сезоні етап Діамантової Ліги. На попередніх чотирьох він переміг, встановивши на початку червня в Римі кращий результат свого сезону 2 м 33 см.

Богдану буде протистояти лідер сезону і колись його головний суперник катарець Мутаз Есса Баршим. Він має найкращий результат сезону у світі - 2 м 40 см, але скаржиться на болі в спині - як, до речі, і Богдан.

Ще один новий зоряний суперник Бондаренко - італієць Джанмарко Тамбері, який здобув тиждень тому титул чемпіона Європи з результатом 2м 32см, але вже має в цьому сезоні 2м 36см. Обидва головні суперники українця відвідали веб-конференцію, на якій стверджували, що Монако - один з важливих етапів підготовки до Олімпійських Ігор. Богдан прес-конференцію пропустив.

Ольга Саладуха на чемпіонаті Європи виступала й посіла 6 місце з результатом 14 м 23 см, залишившись вкрай незадоволеною собою. Боротися за перемогу і призові місця в Монако Ользі буде складно (і навряд чи потрібно). Відразу дві її суперниці - знаменита колумбійка Катрін Ібаргуен і Юлімар Рохас з Венесуели мають у сезоні стрибки за 15 м. Але для Саладухи на цьому  турнірі головне - набути впевненості в собі перед головним стартом останніх чотирьох років.

Змагання на знаменитій арені в Монако розпочнуться о 19:30. Богдан Бондаренко стартує о 21:10, Ольга Саладуха - о 22:05.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: