Чемпіон Формули-1 відмовляється робити знижку для Ferrari

Чемпіон Формули-1 відмовляється робити знижку для Ferrari
Феттель не хоче чути про скорочення
Фото - прес-служба спортсмена

Зірки спорту не бажають розуміти, що світ змінився, а з ним - їх заробітки

Поки Формула-1 перебуває на карантині, а спортсмени - на вимушеній ізоляції, тривають запеклі бої про нові контракти. Вже зараз зрозуміло, що через SARS-CoV-2 та спричинену ним світову економічну кризу спорт втратить багато спонсорських контрактів та грошей уболівальників, а з ними - й свої надприбутки. В цих умовах спортивні боси хочуть знизити видатки й закріпити це юридично. Втім, спортсмени далеко не завжди йдуть на поступки.

Так, чотириразовий чемпіон світу Себастьян Феттель відмовився від підписання нового контракту з Ferrari з більш скромною зарплатнею, повідомляє GPblog.com з посиланням на La Gazetta dello Sport.

Угода Феттеля з Скудерією закінчується в кінці 2020 року. Італійці готові надати Себастьяну місце в команді на сезон-2021 зі значним зниженням зарплатні - до 12 мільйонів євро. Німецький гонщик, в свою чергу, розраховує на дворічний контракт і не згоден з серйозним зменшенням свого нинішнього окладу в 40 мільйонів євро.

Відзначимо, що нова угода Шарля Леклера з Ferrari розрахована до кінця 2024 року. Він буде отримувати, за різними даними, від 9 до 10 мільйонів доларів на рік.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: