Зірки лондонського «Арсеналу» бунтують через скорочення зарплатні

Зірки лондонського «Арсеналу» бунтують через скорочення зарплатні
Німці не хочуть економити
Фото - «Арсенал»

Естафету фінансово-бюджетних скандалів у «Барселони» прийняв «Арсенал»

У понеділок, 20 квітня, офіційному сайті клубу з Лондона повідомив, що «Арсенал» досяг домовленості з футболістами і тренерським штабом першої команди про зниження річного зарпати.

Скорочення зарплати нібито розраховане на 12,5% і вступить в силу в квітні. У разі успішного виступу в наступному сезоні, клуб погасить різницю в сумах.

Втім, одразу після цієї заяви на Daily Mail вийшла стаття, що стверджує, що не всі в команді погодились на таке.

31-річний Месут Йозіль, який одержує більше всіх в клубі - 350 тисяч фунтів на тиждень, і ще два гравці проти секвестру.

Як повідомляє Daily Mail, з Йозіль будуть проведені індивідуальні переговори. Німець дав зрозуміти, що він може піти на відмову від частини зарплати, але спершу хотів би краще зрозуміти вплив пандемії коронавіруса на фінансове становище клубу.

Агент Йозіля відмовився від коментарів. «Арсенал» також не став спілкуватися з журналістами, пославшись на те, що зарплати - це особиста справа футболістів.

Зазначимо, що у калькуляції в гривню - Йозіль за новими правилами мав би недоотримать приблизно 1,5 млн на тиждень. В місяць це 6 млн гривень - стільки велика квартира у київській новобудові в престижному районі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: