Чемпіонат Англії. «Манчестер Сіті» вдома розгромив «Тоттенгем»

Чемпіонат Англії. «Манчестер Сіті» вдома розгромив «Тоттенгем»
Гравці «Манчестер Сіті»

Дубль Стерлінга затвердив перемогу «Манчестер Сіті»

В рамках 18-го туру АПЛ лідер турнірної таблиці «Манчестер» Сіті не залишив шансів «Тоттенгему», обігравши опонента з рахунком 4:0.

«Манчестер Сіті перебуває» в прекрасній формі, свідченням чого є 15 перемог поспіль і новий рекорд АПЛ. Тож не дивно, що підопічні Хосепа Гвардіоли займають 1-е місце з великим відривом.

«Тоттенгем», незважаючи на всі попередні невдачі, виглядав серйозним суперником для «Ман Сіті», який здатний поборотися за очки в цьому поєдинку.

Однак вийшло так, що чергову перемогу здобули саме «містяни». Перший гол в матчі забив Ілкай Гюндоган на 14-й хвилині, у другому таймі контратаку реалізував Кевін Де Брейне.

Обидві команди створили велику кількість моментів, але саме у «Ман Сіті» можливості були 100-відсоткові. Наприклад, активний Де Брейне заробив пенальті, проте Габріель Жезус його не реалізував, пробивши в штангу, а на добиванні невдало зіграв Рахім Стерлінг.

Але все ж «містяни» довели рахунок до розгромного, і знову дуже здорово команда зіграла в контратаці. Швидка комбінація Де Брейне - Гюндоган - Сані - Стерлінг завершилася голом Рахіма, який в падінні замкнув дальню штангу.

Здавалося б, гол Рахіма Стерлінга поставить крапку в цьому матчі, але останнє слово було за «Тоттенгемом» - гол престижу забив Крістіан Еріксен.

Українець Олександр Зінченко потрапив в заявку на цей матч, проте так і не вийшов на поле.

«Манчестер» Сіті продовжив переможну серію, зміцнившись в ролі лідера (52 очка), а ось «Тоттенгем» (31 очко) продовжує перебувати поза зоною топ-четвірки.

Чемпіонат Англії. Прем’єр-ліга

18-ий тур

«Манчестер Сіті» - «Тоттенгем» - 4:1

Голи: Гюндоган(14), ДеБрейне(70), Стерлінг(80, 90) - Едерсон(90+3)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: