Чемпіонат Англії. «Манчестер Сіті» виявився сильнішим за «Арсенал»

Чемпіонат Англії. «Манчестер Сіті» виявився сильнішим за «Арсенал»

«Манчестер Сіті» випереджає найближчого переслідувача на 8 очок

«Манчестер Сіті» зміцнив своє лідерство в англійській Прем'єр-лізі, обігравши в рамках 11-го туру лондонський «Арсенал» (3:1).

Команда Арсена Венгера, незважаючи на очевидний статус аутсайдера дуелі, бадьоро почала зустріч, спробувавши нав'язати супернику свій футбол.

Втім, надовго Канонірів не вистачило, а після пропущеного м'яча від Кевіна Де Брейне, вони і зовсім притиснулися до своїх воріт. «Сіті» міг забивати ще, проте на перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів.

Варто було ж грі поновитися, як Петру Чеху знову довелося діставати м'яч зі своїх воріт. Після закидання з глибини від Фернандіньо Рахім Стерлінг прийняв м'яч в чужій штрафній і підставився під налітаючого Начо Монреаля. Серхіо Агуеро з одинадцяти метрів Чеха обіграв без проблем.

Лондонці спробували все ж продемонструвати характер і навіть повернулися в гру - вийшов на заміну Олександр Ляказетт майже повторив результативний удар Де Брейне, тільки на цей раз м'яч пройшов під воротарем.

Однак зробити камбек гостям, серед іншого, не дозволила бригада арбітрів, прогавивша офсайд у Давіда Сілви. Іспанець потім від лицьової віддав на Габріела Жезуса, ну а той не мав права схибити.

Чемпіонат Англії. Прем'єр-ліга

11-ий тур

«Манчестер Сіті» - «Арсенал» - 3:1

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Отаменді, Стоунз, Уокер, Делфі - Сільва, Фернандіньо, Стерлінг, де Брюйне, Сані - Агуеро.

«Арсенал»: Чех - Косьельні, Сеад Колашинаць, Бельерін, Монреаль - Озіл, Ремзі, Івобі, Джака, Санчес - Коклен.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: