Чемпіонат Англії. «Манчестер Юнайтед» поступився «Гаддерсфілду», «Манчестер Сіті» з легкістю впорався з «Бернлі»

Чемпіонат Англії. «Манчестер Юнайтед» поступився «Гаддерсфілду», «Манчестер Сіті» з легкістю впорався з «Бернлі»

«Манчестер Юнайтед» збільшив відставання від «Манчестера Сіті» на 5 очок

«Манчестер Юнайтед» несподівано оступився в Гаддерсфілді (1: 2), збільшивши відставання від лідируючих сусідів до п'яти очок.

Ключовий відрізок цього поєдинку відбувся під кінець перших 30-ти хвилин гри, коли «Юнайтед» за кілька хвилин дав супернику фору в два м'ячі. Спершу грубо помилився в центрі поля Хуан Мата, втративши м'яч і організувавши контратаку, після якої відзначився Аарон Моой, а слідом гол організував Віктор Лінделеф.

У перерві Жозе Моуріньо спробував змінити ситуацію, задіявши дві що залишилися заміни (Маркус Рашфорд і Генріх Мхітарян вийшли замість Мати і Антоні Марсьяля), проте забити манкуніанці змогли лише одного разу. На 78-й хвилині після подачі Ромелу Лукаку головою точно пробив Рашфорд.

В свою чергу «Манчестер Сіті» зміцнив своє лідерство в англійській Прем'єр-лізі, перегравши на «Бернлі» (3: 0).

Команда Шона Дайча, незважаючи на підсумковий рахунок, зуміла дати гідний бій «Сіті», змусивши Жозепа Гвардіолу і уболівальників понервувати. Рахунок був відкритий завдяки неоднозначному одинадцятиметровому (Бернарду Сілва впав в боротьбі за м'яч з Ніком Поупом), який реалізував Серхіо Агуеро. Завдяки цьому м'ячу аргентинець порівнявся з рекордсменом «Сіті» Еріком Бруком, настрілявши 177 точних ударів.

Остаточно ж інтрига померла тільки на 73-й хвилині, коли після подачі кутового вище інших вистрибнув Ніколас Отаменді. Майже відразу Лерой Сані після чергового блискучого пасу Кевіна Де Брейне вискочив на побачення з кіпером і впевнено пробив у нижній кут.

Чемпіонат Англії. Прем’єр-ліга

9-ий тур

«Манчестер Юнайтед» - «Хаддерсфілд» - 1:2

«Манчестер Сіті» - «Бернлі» - 3:0

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: