Чемпіони України з гандболу підсилили склад талановитим угорцем

Чемпіони України з гандболу підсилили склад талановитим угорцем
Віктор Мельничук грав у попередньому клубі під 46-м номером
Фото - Запорізький спорт

Віктор Мельничук є гравцем збірної Угорщини з пляжного гандболу

Незважаючи на те, що карантин в Україні продовжили, а внутрішні чемпіонати і міжнародні турніри поставлені на паузу, найсильніший гандбольний клуб країни «Мотор» не припиняє кадрової діяльності.

Слідом за лінійним збірної Білорусі В’ячеславом Боханом, запоріжці підсилилися молодим і амбітним гандболістом Віктором Мельничуком. Угорський легіонер з українським корінням поповнить лави «Мотора» вже з липня. Контракт з юним талантом підписаний за схемою 2+1.

До переходу в «Мотор» півсередній Мельничук в основному виступав за молодіжну команду угорського клубу «Веспрем» (U21). З першим складом «Веспрема» молодий гандболіст провів вісім матчів, 5 – у чемпіонаті Угорщини та ще 3 – в Сега-лізі. Крім того, Віктор також грав у складі збірної Угорщини з пляжного гандболу.

Примітно, що минулого літа Віктор Мельничук був на перегляді в «Моторі». Уже тоді своїми ігровими та фізичними кондиціями юний гандболіст справив хороше враження на тренерський штаб запорізької дружини. Поміняти клубну прописку спортовець був готовий ще тоді, але через ряд причин і навчання в Угорщині півсередній змушений був повернутися назад додому.

Новачок має українське коріння і добре розмовляє тією мовою, яка є розмовною в «Моторі». Тому мовного бар'єру в команді у гравця бути не повинно. Батько гандболіста теж спортовець – волейболіст, свого часу грав в угорському місті Сеґед. Саме там Віктор і почав грати в гандбол. А в 12-річному віці потрапив у академію «Веспрема» і поступово піднявся до головної команди.

У «Веспремі» півсередній грав під номером «46». Футболку з яким номером Віктор Мельничук одягне в «Моторі», поки невідомо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: