Через епідеміологічну ситуацію на Київщині повторно обмежують умови для занять спортом

Через епідеміологічну ситуацію на Київщині повторно обмежують умови для занять спортом
Коронавірус знову обмежує бажаючих займатися спортом
Фото - Office Life

Обмеження стосуються занять у приміщеннях

Відбулося позачергове засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Найголовнішим питанням порядку денного стало питання про протиепідемічний стан на території Київської області, пов’язаний із коронавірусом.

З урахуванням оцінки епідемічної ситуації та наявності у Київській області ознак для посилення протиепідемічних заходів (показник динаміки зростання випадків інфікування Covid-19 становить останні три дні більше 10%), відповідно до подання головного санітарного лікаря області, комісія вирішила з обмежити проведення масових заходів (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних) у приміщеннях, встановити максимально допустиму кількість осіб – 10, за умови дотримання епідеміологічних правил.

Зауважимо, що всього за три з половиною місяці, відколи в Україні лютує пандемія, в Київській області з загальною чисельністю населення 1,7 мільйона заразилося коронавірусом 2610 осіб. З них 1356 вже одужали, наразі хворіють 1204, померло 50 людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: