«Черкаські Мавпи» подали заявку на участь у баскетбольному Кубку Європи

«Черкаські Мавпи» подали заявку на участь у баскетбольному Кубку Європи

Тепер чемпіони України очікують, з якого етапу вони вступлять у боротьбу

Восени 2018 року «Черкаські Мавпи», після восьмирічної перерви, мають повернутися у баскетбольні єврокубки.

У сезоні-2018/19 чинний чемпіон України візьме участь у FIBA Europe Cup, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Наступного сезону від України у баскетбольних Єврокубках можуть зіграти два клуби: «Черкаські Мавпи» та володар кубка України «Дніпро».

Черкаський клуб уже подав заявку на участь у FIBA Europe Cup і пройшов усі юридичні процедури.

Уже 31 липня стане відомо, з якого етапу кваліфікації до єврокубку розпочне боротьбу команда. Є шанси у чемпіона України розпочати свою боротьбу вже і з основної сітки турніру. На сьогодні FIBA формує групи та кваліфікаційні етапи.

Черкасці могли подати заявку і на участь у кваліфікації Ліги чемпіонів. Однак, за правилами цього турніру, домашня арена має вміщувати не менше 3 000 глядачів.

«Черкаські Мавпи» востаннє виступали у єврокубках 10 років тому. У сезоні-2007/08 черкасці успішно пройшли кваліфікацію Кубку Європи та завершили груповий етап на третьому місці. Тоді черкасці здобули три перемоги при трьох поразках.

У сезоні-2006/07 «Мавпи» виступали у Кубку Виклику та зуміли пробитися до 1/4 фіналу, де поступилися українському «Дніпру».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: