«Черкаські Мавпи» відмовилися від болгарина та підписали результативного американця

«Черкаські Мавпи» відмовилися від болгарина та підписали результативного американця
Оскар Беллфілд

Черкаська команда завершує комплектацію

Однією з важливих змін у складі може стати ротація розігруючого. Нещодавно клуб припинив співпрацю з болгарином Станимиром Мариновим.

Натомість, досягнута домовленість з американським легіонером Оскаром Беллфілдом, інформує офіційний сайт «Мавп».

Послужний список цього виконавця – один із насильніших в українській Суперлізі. Американський розігруючий є екс-гравцем клубу НБА «Нью-Йорк Нікс». Щоправда, після сильного єтапу кар’єри в NCAA (виступав за UNLV) Оскар провів у Нью-Йорку лише передсезонку.

Беллфілд був гравцем юніорської збірної США U18. У 2008-му зіграв за США на неофіційному чемпіонаті світу серед цієї вікової групи – Кубку Шварцера.

У Європі Беллфілд виступав в Ісландії та Болгарії. У минулорічному чемпіонаті Болгарії новачок «Черкаських Мавп», виступаючи за, «Академік», був однією з яскравих зірок.

Він став найкращим асистентом ліги, віддаючи 6.8 передач у середньому за гру, також він мав 15,4 очка та 4 підбирання. У цьому ж сезоні Оскар зіграв у Матчі зірок болгарського чемпіонату.

Цілком вірогідно американський легіонер зможе вийти на майданчик уже у четвер, коли «Черкаські Мавпи» прийматимуть «Запоріжжя».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: