«Черкаські Мавпи» вперше в історії вийшли у фінал баскетбольної Суперліги України

«Черкаські Мавпи» вперше в історії вийшли у фінал баскетбольної Суперліги України
Фото ФБУ

У півфіналі черкаська команда обіграла МБК «Миколаїв»

Суперники мляво почали матч, набравши на двох чотири очки за стартові чотири хвилини чверті. У другій половині першого ігрового відрізку команди почали влучати, проте низький відсоток реалізації у дебюті матчу позначився на результативності.

У другій чверті команди поліпшили свої кидкові показники, обмінявшись по ходу десятихвилинки міні-ривками, проте останнє слово залишилося за господарями, які зберегли перевагу і виграли першу половину з п’ятиочковим відривом.

У середині третьої чверті «Мавпи» вперше у цьому матчі вийшли вперед, проте лідерство зберігали недовго. «Миколаїв» зумів повернути символічну перевагу у два очки перед вирішальним відрізком гри.

До закінчення основного часу рахунок був 53:53. На два очки від Мусієнко п'ятьма балами поспіль відповів Конєв. Давидюк за 60 секунд до кінця матчу скоротив відставання до одного очка, після чого «Миколаїв» зумів відзахищатися і мав можливість повернути собі лідерство, однак замість цього допустив втрату.

У наступній атаці Конєв реалізував один з двох штрафних і, як виявилося, встановив остаточний рахунок матчу, інформує сайт ФБУ.

У підсумку, поступаючись по ходу більшої частини матчу, «Мавпи» зуміли перехопити ініціативу та довести поєдинок до перемоги.

Команда Максима Міхельсона «всуху» виграла півфінальну серію плей-офф і вперше в історії клубу вийшла у фінал чемпіонату України.

Суперліга України з баскетболу

Півфінальна серія

МБК «Миколаїв» – «Черкаські Мавпи» –57:59 (16:12, 21:20, 12:15, 8:12)

«Миколаїв»: Давидюк - 20 + 8 підбирань, Попов - 11 + 5 підбирань.

«Черкаські Мавпи»: Конєв - 20 + 9 підбирань, Конате - 15.

Рахунок у серії – 0:3

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: