Данило Сапунов здобув історичну перемогу на турнірі серії Ironman

Данило Сапунов здобув історичну перемогу на турнірі серії Ironman
Данило Сапунов
Фото взяте з сайту ФТУ

Український триатлет випередив усіх у Малайзії

На змаганнях найпрестижнішої серії чемпіонатів світу з триатлону на довгій дистанції український прапор знову піднято на найвищу висоту – вперше за останні три роки.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації триатлону України.

Востаннє українці перемагали у форматі IRONMAN у 2015-му – тоді Віктор Земцев з черговим віковим рекордом не мав собі рівних на турнірі у Канаді.

А цієї осені ще один титулований український триатлет – учасник трьох Олімпіад Данило Сапунов – у прекрасному стилі здобув історичну перемогу на IRONMAN Malaysia.

За інформацією представників клубу Sapik Team, українець вийшов у лідери гонки впродовж велосегменту та зміг протриматися на першій позиції аж до самого фінішу.

«Враховуючи вологість повітря та спекотні кліматичні умови у Південно-Східній Азії, зробити це було вкрай непросто – однак, досвід, відмінні функціональні кондиції та жага до перемоги таки зробили свою справу», - йдеться у повідомленні.

Сапунов втримав лідерство аж до самого фінішу – з результатом 8 годин 33 хвилини він здобув беззаперечну перемогу у категорії PRO, яка стала його першим тріумфом на змаганнях серії IRONMAN.

Окрім призових, звитяга на малайзійському етапі IRONMAN дозволила Сапунову потрапити до числа триатлетів, які боротимуться за нагороди Фіналу чемпіонатів світу IRONMAN World Championship, що традиційно відбувається на Гаваях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: