«Динамо» не проводитиме передматчеве тренування перед грою Ліги Європи в Албанії

«Динамо» не проводитиме передматчеве тренування перед грою Ліги Європи в Албанії
Фото ФК «Динамо»

Київський клуб вирішив відмовитися від традиційного тренування перед поєдинком

У четвер, 23 листопада, «Динамо» проведе матч 5-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА проти албанського «Скендербеу».

Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Поєдинок відбудеться в Елбасані (на домашньому стадіоні – «Скендербеу» у Корчі – команда не може проводити матчі основних раундів єврокубків через віддаленість від найближчого аеропорту), початок – о 22:05 за київським часом.

До Албанії динамівці вирушать напередодні матчу, у середу, але не вранці, як зазвичай, а ввечері – о 17:30, заздалегідь провівши вдень передматчеве тренування на клубній заміській базі у Чапаєвці.

Після прильоту до столиці Албанії, Тирани, «біло-сині» зупиняться у місцевому готелі, у холі якого відразу після заселення пройде регламентна прес-конференція за участю головного тренера Олександра Хацкевича й одного з гравців.

Після матчу динамівці проведуть ще одну ніч у Тирані, а до Києва вилетять наступного дня після опівдня, де й продовжать підготовку до календарного матчу чемпіонату України – виїзного проти «Сталі» з Кам’янського.

У зв'язку з тим, що програма перебування команди ФК «Динамо» в Албанії не передбачає проведення відкритого тренування для ЗМІ, воно відбудеться на тренувальній базі у Конча-Заспі у вівторок, 21-го листопада, об 11:45.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: