«Динамо» обмежило спілкування з ТК «Футбол» через образу Ярмоленка

«Динамо» обмежило спілкування з ТК «Футбол» через образу Ярмоленка

Співробітник прес-служби «Динамо» Юрій Щербицький розповів про режим обмеженого спілкування гравців клубу з журналістами ТК «Футбол 1/2».

Після матчу Ліги чемпіонів «Бенфіка»«Динамо» (1:0) журналіст ТК  «Футбол» Ігор Бурбас спробував взяти коментарі у «динамівців», але отримав дуже стислі відповіді на свої запитання. Журналіст поскаржився на таку поведінку гравців представнику УЄФА Ендрю Скотту. Той, у свою чергу, звернувся до Юрія Щербицького за поясненнями.

Представник прес-служби «Динамо» пояснив, що у клубі режим обмеженого спілкування з журналістами ТК «Футбол» через те, що експерт каналу Сергій Морозов назвав Андрія Ярмоленка «бидлом» у прямому ефірі і гравці будуть спілкуватись лише, коли почують вибачення.

Ендрю Скотт цілком сприйняв позицію «Динамо».

«Ми дотримуємося всіх регламентних норм УЄФА, надаючи каналу для спілкування всіх тих гравців, яких вони просять, а вже як кому спілкуватися з «Футболом», в регламенті не прописано.

Так чи інакше така практика спілкування з «Футболом» буде продовжена і надалі, поки, нарешті, канал не прийме заходи, щоб виправити ситуацію, що склалася не з вини «Динамо», – заявив Щербицький.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: