«Динамо» в минулому сезоні Ліги Європи заробило 7,6 млн євро

«Динамо» в минулому сезоні Ліги Європи заробило 7,6 млн євро
«Динамо» Київ
Фото взяте з сайту korrespondent.net

УЄФА опублікував фінансову звітність щодо розіграшу Ліги Європи в сезоні 2017-2018

Віце-чемпіон України київське «Динамо» у минулому сезоні потрапило до Ліги Європи після поразки від «Янг Бойз» у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

Команда Олександра Хацкевича посіла перше місце у групі з «Партизаном», «Скендербеу» і «Янг Бойз», в 1/16 фіналу за правилом виїзного гола пройшла АЕК (0:0 і 1:1), але в 1/8 фіналу поступилося «Лаціо» (2: 2 і 0:2).

Виступ у Лізі Європи приніс «Динамо» 7,65 мільйона євро (2,6 млн - бонус за потрапляння до групового етапу, 2,3 млн - виплати за результати у групі, 500 тисяч - бонус за вихід в 1/8 фіналу і 1,45 млн за продаж прав на трансляції матчів). Про це повідомляє hronika.info.

«Зоря» на груповому етапі Ліги Європи у компанії з «Гертою», «Атлетиком» і «Естерсундом» здобула дві перемоги у шести матчах, але не змогла пробитися до плей-офф.

Виступ у єврокубках приніс луганчанам 4,43 мільйона євро (2,6 млн - бонус за потрапляння у груповий етап, 816 тисяч - виплати за результати в групі, 1 млн - за продаж прав на трансляції матчів).

«Атлетико» за перемогу в Лізі Європи отримав трохи більше 16 мільйонів євро. Фіналіст турніру «Марсель», який пройшов шлях від групового етапу до фіналу, заробив майже 23 мільйони у європейській валюті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: