«Динамо» - «Верес»: матч без глядачів

«Динамо» - «Верес»: матч без глядачів
Football.ua

Київське «Динамо» прийняло покарання Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ

Рішенням Апеляційного комітету ФФУ киянам відмовлено в задоволенні скарги клубу на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету (КДК) ФФУ про покарання ФК «Динамо» матчем без глядачів і грошовим штрафом.

Згідно з рішенням вищевказаних органів футбольних інстанцій, домашній матч чемпіонату проти «Вереса» повинен відбутися при порожніх трибунах.

Що ж стосується суперника киян, то рівненський «Верес» можна вважати відкриттям нинішнього чемпіонату. Так вважає екс-гравець «Динамо» і «Вереса» кінця 80-х - початку 90-х Юрій Мороз.

«Не очікував, що «Верес» стане таким яскравим відкриттям нашого чемпіонату. Робота тренера і ставлення гравців говорять самі за себе. Їх нинішнє місце в турнірній таблиці - своєрідна премія і мотивація. Вони, дійсно, молодці», - сказав він.

Раніше повідомлялося, що матч «Динамо» - «Верес» відбудеться без глядачів

«Динамо» покарано одним матчем дискваліфікації за поведінку вболівальників у матчі Суперкубка України проти «Шахтаря» (0:2).

КДК ФФУ виніс вердикт по відношенню до киян ще 3 серпня, однак через те, що «біло-сині» подали протест з приводу цього рішення, всі наступні ігри відбулися з глядачами на трибунах.

23 вересня. «Динамо» - «Верес»

Київ. Стадіон «Динамо» ім. В. В. Лобановського. Початок матчу о 19.30

Телетрансляція: «2 + 2»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: