Директор «Динамо» Загреб: У «Динамо» Київ немає боргів за Пиварича

Директор «Динамо» Загреб: У «Динамо» Київ немає боргів за Пиварича

Директор загребського клубу завив, що за перехід Пиварича була своєчасно заплачена сума

Директор «Динамо» Загреб Томіслав Свєтіна заявив, що київське «Динамо» вчасно перерахувало гроші по трансферу захисника Йосипа Пиварича.

Наприкінці вересня в українських ЗМІ з'явилася інформація, що Федерація футболу Хорватії звернулася до ФФУ щодо невиплати київським клубом 475 тис євро за трансфер захисника, через що УЄФА також почав вивчення фінансових звітів київського «Динамо».

Директор загребського клубу спростував цю інформацію, заявивши, що за перехід Пиварича була своєчасно заплачена сума.

«Читав новини про це, але це неправда. «Динамо» заплатило за Пиварича вчасно і ніяких проблем не було. Не знаю, звідки взялася ця інформація», - цитує Свєтіна Jutarnji List.

Зазначимо, що ФФУ днями повідомило про запит УЄФА на додаткові документи щодо фінансової звітності «Динамо» з метою обгрунтувати видачу київському клубу ліцензії на участь в єврокубках при наявності заборгованостей.

В «Динамо» же спростували таку інформацію, опублікувавши лист від керівника органу фінансового контролю УЄФА Пабло Родрігеса, в якому сказано, що претензій до клубу немає.

Пиварич підписав з «Динамо» трирічний контракт минулого літа. Суму угоди офіційно не розголошували, однак хорватське видання 24sata.hr повідомляло, що кияни заплатять 2 мільйони євро.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: