Дівоча збірна України з волейболу у товариських матчах здолала команду Угорщини

Дівоча збірна України з волейболу у товариських матчах здолала команду Угорщини
Фото ФВУ

Українки двічі виграли, а ще одного разу матч завершився внічию

Якщо українська збірна юнаків U-18 на чемпіонаті Європи вже стартувала, то дівоча U-17 в Ужгороді лише завершує підготовчий збір до аналогічного турніру, що розпочнеться 11 квітня у Софії.

Команда однолітків з Угорщини погодилася провести із «синьо-жовтими» три товариських матчі, інформує офіційний сайт Федерації волейболу України.

За словами наставника збірної України Віктора Перебийноса, у кожному з них суперниці переслідували різні цілі, тож сценарії й рахунки виходили відповідними.

Зокрема, першого дня угорки проводили дуже активну ротацію, що негативно позначилося на стабільності їхніх дій, тож українські дівчата легко перемогли – 5:0.

А ось у двох наступних їхні опонентки здебільшого робили ставку на лідерів, тому боротьба вийшла гострою. Спочатку команди розійшлися миром – 2:2, а далі українки, поступаючись – 0:2, зуміли переломити хід подій на власну користь – 3:2.

Стосовно своїх підопічних Віктор Перебийніс висловився дипломатично: «Всі дівчата дуже хороші, але їм очевидно бракує зіграності. На жаль, малувато часу у нас було на підготовку за участю всіх найсильніших, та й спарингів хотілося б побільше. Однак маємо – що маємо».

10 квітня українська збірна вирушить до Софії, і за час, що залишився, дівчата працюватимуть, насамперед, над покращенням взаєморозуміння на майданчику.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: