«Дніпро» вилетів з Кубка Європи ФІБА (відео)

«Дніпро» вилетів з Кубка Європи ФІБА (відео)
Фото: ФБУ

Підопічні Дениса Журавльова зазнали домашньої поразки від «Буюкчекменче»

«Дніпро» поступився «Буюкчекменче» і завершив виступ у Кубку Європи ФІБА.

Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Дебют матчу, який починався з “+1” дня «Дніпра», можна охарактеризувати двобоєм форвардів – Тимофеєнка та Молдовану. Дуже швидко вони набрали по 7 очок, взявши левову долю кидків на себе.

Однак ривок 8:0 від «Буюкчекмече» дозволив гостям вирватися в лідери. Дніпро залишав суперників на дузі без опіки, за що турки карали двома дальніми влучаннями. Українцям явно не вистачало опцій в атаці – дніпряни багато атакували з-за дуги, але відсоток влучань явно залишав бажати кращого.

На екваторі другої чверті Дніпро нарешті оформив міні-ривок за рахунок дальних влучань Сизова, Дзюби та Шунделя, скоротивши відставання до 3 балів.

Проте ця активність виявилася лише тимчасовою: гості продовжували краще атакувати з гри і сам завдяки пристойному відсотку влучань лідирували в рахунку. «Дніпро» у другій десятихвилинці не впорався з Вокером, який допоміг «Буюкчекменче» за рахунок індивідуальних дій, та продовжував багато фолити.

Наблизившись до суперника, господарі знов його відпустили і отримали “-8” за підсумками першої половини гри.

Двічі «Дніпро» підбирався до суперника в третій чверті, однак обидва рази у «Буюкчекмече» знаходилася своя відповідь. Спочатку гості відреагували на міні-ривок Дніпра точними дальніми Молдовану і Стояновськи, після чого відповіли на вдалий відрізок господарів результативними діями Вокера. Як підсумок, перед вирішальним відрізком гості зберегли свою 8-очкову перевагу.

На жаль, заключна десятихвилинка залишилася за гостями. Дніпро почав частіше втрачати м'яч, втратив темп гри в атаці і після великої переваги повністю програв щит.

Гості, як і раніше краще атакували з гри, а чергова серія триочкових у виконанні Молдовану і ко стала визначальною в цьому матчі. «Буюкчекменче» не дозволив Дніпру повернутися в гру і виграв матч з комфортною перевагою, оформивши вихід в наступний раунд. Дніпро після виїзної перемоги зазнав домашньої поразки, завершивши євросезон у першому раунді кваліфікації Кубку Європи ФІБА.

Кубок Європи FIBA

Кваліфікація. Перший раунд, другий матч

«Дніпро» – «Буюкчекменче» (Туреччина) 67:83 (13:20, 20:21, 22:22, 12:20)

Дніпро: Тимофеєнко 15 + 6 підбирань + 4 передач, Дзюба 11 + 8 підбирань, Вільховецький 5 + 4 підбирання + 2 передачі, Ревзін 1 + 3 передачі, Закурдаєв 0 – старт, Глєбов 11 + 4 підбираня, Мішула 10, Загреба 6, Шундель 5, Сизов 3 + 4 підбирання, Санон 0, Шевченко 0

Перший матч: 89:88


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: