Донецький «Олімпік» звільнив тренера. Хоча тренер каже, що пішов сам

Донецький «Олімпік» звільнив тренера. Хоча тренер каже, що пішов сам
Перший тренерський млинець В'ячеслава Шевчука виявився глевким
ТК Футбол

В'ячеслав Шевчук пропрацював з донеччанами півроку

Стало відомо, що В'ячеслав Шевчук залишає донецький «Олімпік». Таке рішення керівництво клубу і фахівець ухвалили напередодні.

Основна причина відставки Шевчука - незадовільні результати. Піти - це ініціатива самого тренера, який не бачить виходу з кризи.

- Мабуть, результат тиснув і на нас і на нього, тому В'ячеслав Анатолійович і прийняв таке рішення, - сказав генеральний директор клубу Олексій Антонов. - Бачачи, що щось не виходить, команда йде вниз, вже далі нікуди, він вирішив дати команді вільне плавання, можливо, щось змінити до кінця чемпіонату.

В'ячеслав Анатолійович - чудова людина, хороший тренер, можливо, йому не вистачає досвіду, але я давно не бачив фахівців, які так тренують і спілкуються з людьми, як він. Нічого поганого не можу про нього сказати, може бути, хлопці просто не чують його. Він молодець, сам сказав, що потрібно щось робити, і не бачить ніякого формату, щоб змінити процес, тому президент увійшов в його становище.

Сьогодні Шевчук проведе останнє тренування в статусі головного тренера «Олімпіка», після чого попрощається з футболістами. Заміну тренеру в клубі поки не знайшли. Швидше за все, виконувати обов'язки буде помічник Шевчука Антон Дяченко.

Нагадаємо, в останньому матчі чемпіонату «Олімпік» поділив очки з одеським «Чорноморцем». Зараз команда з Донецька йде на десятому місці в турнірній таблиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: