Друга ліга. «Кремінь» і «Калуш» повертаються на вершину. Підсумки 12-го туру

Друга ліга. «Кремінь» і «Калуш» повертаються на вершину. Підсумки 12-го туру
Фото ФК «Металург»

А «Буковина» та «Нікополь» продовжують програвати

У черговому турі слід виокремити два поєдинки, у яких зустрічалися сусіди по турнірній таблиці

Передусім цікавило, чи зуміють продовжити свою переможну серію у групі «А» футболісти «Вересу. Але вже з перших хвилин відчувалося, що їхні суперники з вінницької «Ниви» добре підготувалися до протистояння. Вони намагалися діяти щільно та не дозволяли господарям швидко переходити від оборони в атаку. До того ж, в ударі був їхній воротар Артем Кулінич, який двічі парирував небезпечні удари Олега Маїка.

Рівнян вибив із колії гол, пропущений у дебюті другого тайму: Михайло Шестаков зіграв майстерно, не залишивши шансів Ігореві Фіялу. Усі спроби «Вересу» врятуватися від поразки були безуспішними, оскільки вінничани надійно грали при підстраховці.

«Ми взяли гору заслужено, - сказав після фінального свистка  керманич «Ниви» Денис Колчин. - Нам вдалося нейтралізувати козирі футболістів «Вересу», зокрема, їхні домашні заготовки при розіграші стандартних положень. Я не маю претензій до своїх підопічних».

Визнав перемогу гостей справедливою й виконуючий обов’язки головного тренера «Вересу» Олег Шандрук.

У Запоріжжі головний тренер «Гірника» Геннадій Приходько не міг кинути в бій дискваліфікованих півзахисників Володимира Заїменка та Євгена Сантрапинських. Це далося взнаки. Господарі злагодженіше діяли у середній зоні, і гостям довелося частіше думати про оборону. На їхнє щастя, відмінну реакцію демонстрував голкіпер Данило Кучер, а коли вже й він був безсилий, то «металург» Олександр Яровенко примудрився не влучити у незахищені ворота.

На початку другого тайму суперники обмінялися голами, але територіальною перевагою продовжували володіти господарі. І все ж останнє слово могло залишитися за криворіжцями, проте у компенсований час із найкращого боку себе проявив воротар «Металурга» Ігор Варцаба, який парирував удари Сергія Гвоздевича й Артема Олійника з близької відстані.

«Гірник» заслужено перебуває серед лідерів», - зазначив головний тренер «Металурга» Олег Таран.

Заминкою «Гірника» відразу скористався «Кремінь», який після перемоги над «Миколаєвом-2» знову очолив турнірну таблицю у групі «Б». Те саме після перемоги у Тернополі зробив у групі «А» «Калуш». Продовжують  програвати  футболісти «Буковини» та «Нікополя».

32_0112_10

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: