Друга ліга. «Кремінь» удома тільки перемагає та не пропускає. Інші результати 13-го туру

Друга ліга. «Кремінь» удома тільки перемагає та не пропускає. Інші результати 13-го туру

За путівки у Першу лігу борються відразу по кілька колективів

Центральний поєдинок туру у групі «Б» відбувся у Кременчуці, де лідер, місцевий «Кремінь», приймав одного з переслідувачів – «Металург».

Господарі залишилися вірними собі, здобувши перемогу, вигравши, таким чином, усі сім домашніх матчів сезону та не пропустивши при цьому жодного м’яча, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Долю цього напруженого поєдинку вирішив влучний удар Максима Богданова на 5-й хвилині.

У цій же групі «Кристал» після повернення до Другої ліги також виграв шість своїх домашніх матчів. Проте у звітному турі ця приємна для херсонців серія ледь не обірвалася. У протистоянні з «Таврією-Сімферополь» вони двічі були попереду, але гості щоразу відновлювали статус-кво. І все ж останнє слово залишилося за «Кристалом».

Командою свого поля сміливо можна назвати й «Минай» (група «А»), який до протистояння з тернопільською «Нивою», у шести домашніх матчах втратив лише два очки. А ось тернополяни дев’ять пунктів із 13-ти набрали саме у гостях.

Та цього разу у передмісті Ужгорода їм не вдалося дати бій амбітним господарям, які жадали реваншу за поразку у першому колі. І закарпатці його здобули. Із роллю лідера впорався найіменитіший гравець Другої ліги, багаторазовий чемпіон України Василь Кобін, який не тільки відзначився влучним ударом сам, але й вміло підігрував партнерам.

«Минай» переконливо взяв гору, повернувся на вершину турнірної таблиці і став очікувати, чим відповість його поки що головний конкурент – «Калуш», який свій поєдинок з «Черкащиною-Академією» проводив у неділю.

«Містяни» у випадку перемоги знову очолювали турнірну таблицю. Але у першому таймі їм ніяк не вдавалося скористатися своїм козирем – швидким переходом від оборони в наступ, і футболісти «Черкащини-Академії» не дозволяли калушанам загрожувати своїм володінням. І тільки на 38-й хвилині господарі вийшли вперед завдяки реалізованому Дмитром Скакуном пенальті.

У другому таймі суперництво точилося вже за ігрової переваги гостей. Проте у ключові моменти прикарпатці стіною стояли біля своїх воріт, і їхній воротар Роман Герич діяв безпомилково, що допомогло зберегти переможний рахунок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: