Друга ліга. «Поділля» відреагувало на критику перемогами, «Калуш» непорушний

Друга ліга. «Поділля» відреагувало на критику перемогами, «Калуш» непорушний
Фото ФК «Черкащина-Академія»

А лідером Другої ліги є «Кремінь»

«Поділля» зуміла згуртуватися і здобула вже три перемоги поспіль. На такі приємні зміни в настрої місцевих футболістів одразу відреагували вболівальники: на суботньому протистоянні з вінницькою «Нивою» їх зібралося вже 3240.

А чергову звитягу «Поділлю» принесли точні удари Олександра Музичука та Сергія Швеця, що дозволило команді закріпитися в середині турнірної таблиці групи «А».

І все ж центральний поєдинок у цій групі відбувся в Білозір’ї, де «Черкащина-Академія» приймала одного з лідерів – «Минай». Господарі вже в дебюті шокували гостей стрімкими атаками, дві з  яких після ударів Олега Тарасенка та Романа Локтіонова на 9-й та 13-й хвилинах відповідно завершилися взяттям воріт. Невдовзі невгамовний Локтіонов спокійно міг оформити хет-трик, але двічі з близької відстані влучив у воротаря закарпатців Сергія Мелашенка.

Після перерви господарі збавили оберти, почали більше діяти від  оборони і ледь не поплатилися: двічі їхніми союзниками після ударів гостей ставали поперечина та штанга. І все ж останнє слово залишилося за ними. На 90-й хвилині після сольного проходу Віталія Бойка черкащани довели справу до розгрому, взявши переконливий реванш за поразку в першому колі.

А перший рядок у турнірній таблиці групи «А» сенсаційно продовжує утримувати новачок другої ліги – «Калуш». І його відрив від переслідувачів міг бути ще вагомішим, якби прикарпатці не пропустили наприкінці матчу у Млинові від «Вереса». Хоча слід віддати належне й рівненським футболістам, які врятувалися від поразки, граючи в меншості після вилучення Бориса Орловського.

Що ж до групи «Б», то тут продовжує штампувати перемоги «Кремінь». Цього разу в гостях він декласував «Нікополь». Схоже, що конкуренцію підопічним Ігоря Столовицького зможе скласти лише «Кристал», який після повернення до керма Сергія Шевцова впевнено діє не тільки вдома, а й на виїзді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: