Екс-гравець «Шахтаря» знову очолив бразильский клуб

Екс-гравець «Шахтаря» знову очолив бразильский клуб

З 2005 по 2007 рік бразильський півзахисник виступав за «Шахтар»

Колишній півзахисник «Шахтаря» Елано тимчасово очолив пост головного тренера «Сантоса».

«Сантос» оголосив про припинення співпраці з головним тренером Левіра Кулпі. У суботу, 28 жовтня, команда поступилася на виїзді «Сан-Паулу» (1: 2) і погіршила шанси в боротьбі за чемпіонство.

До кінця чемпіонату з командою працюватиме Елано, який перед цим працював у тренерському штабі. Примітно, що він раніше займав посаду тимчасового тренера в клубі, коли в липні 2017-го клуб звільнив Дорівал Жуніора з поста головного тренера.

З 2005 по 2007 рік бразильський півзахисник виступав за «Шахтар», разом з яким двічі ставав чемпіоном України і один раз здобував перемогу в Суперкубку. Його трансфер коштував донецькому клубу 10 мільйонів доларів.

Після дворічного перебування в таборі гірників Елано виступав за «Манчестер Сіті», «Галатасарай», «Сантос», «Греміо», «Фламенго» та індійський «Ченнай». Останній матч в якості гравця бразилець провів в грудні минулого року в складі «Сантоса».

«Сантос» займає 3-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 53 очки. До кінця чемпіонату залишилося сім матчів в той час, як відставання від лідера «Корінтіанса» становить 6 очок.

Наступний поєдинок «Сантос» зіграє проти «Атлетіко» 4 листопада в 32-му турі чемпіонату Бразилії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: