Екс-менеджер Рігондо: Бій з Ломаченком - велика помилка

Екс-менеджер Рігондо: Бій з Ломаченком - велика помилка

Гарі Хайд вважає Ломаченка одним з найкращих боксерів

Колишній менеджер кубинського боксера Гільєрмо Рігондо Гарі Хайд прокоментував майбутній бій проти Василя Ломаченка.

«Якби я до сих пір працював з Рігондо, то поєдинку проти Ломаченка не було б. Це велика помилка. Рігондо може створити проблеми для Ломаченка, але плата за це буде занадто висока. Він поступається у вазі і віком дуже специфічному бійцеві», - сказав він.

Хайд вважаєш, що Рігондо може легко перейти в найлегшу вагу: «Рігондо легко може опуститися в найлегшу вагу (до 53 кг). Якби Ломаченко хотів конкурентного бою, то запропонував би зустрітися в напівлегкій вазі (до 57 кг). Люди кажуть, що це буде відмінний бій».

Також він зазначив, що Рігондо повинен зберегти свій авторитет. «Ріго побив багатьох боксерів Боба Арума, тепер промоутер хоче його скальп. Пам'ятаю, Арум говорив мені, що ніхто не може перемогти Рігондо. Тепер він знайшов такого боксера, та ще й на два дивізіони більше. Про Ріго будуть говорити протягом 100 років. Я не хочу, щоб він ризикував своєю спадщиною», - прокоментував Хайд.

Гарі Хайд вважає, що кубинець женеться за грошима: «Він ставить свою спадщину на кін за гроші. Я чув, що йому заплатять 1 мільйон доларів, і я думаю, що він впадає в паніку, бо знає, що у нього не залишилося багато часу».

«Він хоче великого бою, але всі серйозні суперники вже піднялися в вазі. Ломаченко - один з найкращих боксерів. Битися проти нього - це помилка », - додав Хайд .

Нагадаємо, що бій Василя Ломаченка проти Гільєрмо Рігондо відбудеться 9-го грудня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: