Екс-вихованець «Динамо»: Я дійсно отримав громадянство РФ, бачу перспективу в Росії

Екс-вихованець «Динамо»: Я дійсно отримав громадянство РФ, бачу перспективу в Росії

Колишній футболіст київського «Динамо» Данило Лісовий прокоментував свій перехід в пітерський «Зеніт», а також підтвердив, що прийняв громадянство РФ, не дивлячись на те, що виступав за збірні України U-16 і U-17.

«Я дійсно отримав російське громадянство. У мене батьки росіяни, а в Україні я отримував паспорт, тому що повинен був грати за юнацьку збірну. Зараз бачу перспективу в Росії, тому не хочу вважатися легіонером. Виключно в цих цілях я прийняв російське громадянство.

Пишуть багато негативних коментарів в соціальних мережах. Так, це неприємно, адже я люблю і Україну, і Росію. Хотілося б найменше цього.

Я підписав контракт з «Зенітом»  на два роки. Періодично тренуюся з першою командою, а так виступаю за молодіжку. Зараз є проблеми з документами, тому до зими я можу грати тільки за молодіжку. Мета - перехід в сильніший чемпіонат, а в збірній Росії теж хочеться зіграти. Але спочатку потрібно закріпитися в «Зеніті». Так, це непросто, але ми не шукаємо легких шляхів. Були інші пропозиції, але я прийняв таке рішення», - заявив Лісовий в коментарі російським ЗМІ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: