Екс-воротар «Динамо»: У Шовковського була Словенія, у Коваля – «Янг Бойз»

Екс-воротар «Динамо»: У Шовковського була Словенія, у Коваля – «Янг Бойз»
Олександр Рибка

Олександр Рибка поділився думками, що не так з воротарями київського клубу

Після того, як Олександр Шовковський завершив кар’єру, «Динамо» не може розібратися з воротарями.

Про це в інтерв’ю журналу «Футбол» заявив екс-голкіпер київського клубу та донецького «Шахтаря» Олександр Рибка.

«Бачите, яка ситуація склалася після відходу Шовковського. «Динамо» не може розібратися з воротарями. Я знаю всіх хлопців і можу сказати, що всі три воротаря хорошого рівня, але є психологічний бар'єр імені Саші Шовковського, який ще буде кілька років триматися», - сказав він.

«Про нього всі пам'ятають, говорять, і з ним порівнюють. Коли це все стихне, воротарям київського «Динамо» стане легше», - додав Рибка.

За його словами, у свої 41 Шовковський картини не псував.

«Коваль у багатьох випадках виручав «Динамо». Просто «Динамо» при Ковалю потрапило у смугу невдач. Так, був той м'яч з «Янг Бойз», але я розмовляв з Михайловим, і він сам не знайшов пояснення тому нещасному випадку. Це містичні речі. Мабуть, на небі зірки для Коваля встали не в той ряд», - зауважив Олександр.

«Кожен воротар проходить через такі випробування. У Саші Шовковського була Словенія, у Коваля – «Янг Бойз». Змішати людини з лайном найлегше. А в такі моменти як раз потрібно підтримувати. І я не вважаю, що для Коваля склалася якась жалюгідна ситуація. Робочі моменти. І якщо говорити відверто, проблеми не тільки в однієї людини, а у всієї команди», - цитує Рибку matchday.ua.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: