Ентоні Джошуа порівняв Вайлдера та Володимира Кличка

Ентоні Джошуа порівняв Вайлдера та Володимира Кличка
Джошуа та Володимир Кличко

На думку британця, американець поводить себе не професіонально

Британський чемпіон-супертяж Ентоні Джошуа (20-0, 20 КО), що володіє титулами за версіями WBA Super, IBF, IBO, іронізує над спробами американця Деонтея Вайлдера (39-0, 38 КО), який володіє титулом за версією WBC, за допомогою соцмереж домогтися об'єднавчого поєдинку.

Джошуа стверджує, що методи Вайлдера – дешеві, говорить про неповагу до чемпіона-американця, а також порівнює того з колишнім чемпіоном світу з України Володимиром Кличком (64-5, 53 КО).

«Цирк якийсь. Ви можете згадати, щоб себе подібним чином вів Володимир Кличко? Звичайно ж ні. Коли ми вели переговори з приводу поєдинку, він не сидів днями і ночами у соцмережах. А переговори велися професіоналами за закритими дверима», - сказав Ентоні.

«Як підсумок, ми швидко зуміли домовитися, а потім разом оголосили про майбутній поєдинок. Так і має бути. Це називається професіоналізм», - сказав Джошуа в інтерв'ю Gulf News.

Поєдинок між Володимиром Кличком та Ентоні Джошуа відбувся у квітні 2017 року на 90-тисячному «Вемблі» (Лондон, Великобританія).

«Я все розумію: нова ера, нові герої. Але мені важко прийняти це. І ви не дочекаєтеся моєї поваги, якщо ведете себе подібним чином. Новий рік – не за горами. Я сподіваюся, він принесе нам те, що ми всі бажаємо, і бій таки відбудеться. Сподіваюсь все вийде. Але якщо ж ні – життя на цьому не закінчується», - зауважив він.

Нагадаємо, 4 листопада на арені Barclays Center (Нью-Йорк, США) Деонтей Вайлдер у першому раунді розбив обов'язкового претендента Бермейна Стіверна (25-3-1, 21 КО), після чого з рингу кинув виклик Ентоні Джошуа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: