Ferrari не вистачило часу полагодити болід Феттеля

Ferrari не вистачило часу полагодити болід Феттеля

На першому ж колі гонки у Феттеля виникли проблеми і він почав пропускати суперників

Скудерія повідомила, що їй просто не вистачило часу для того, щоб усунути проблему зі свічкою запалювання на SF70H Себастьяна Феттеля на стартовій решітці.

Шанси Феттеля на титул цього року серйозно похитнулися після сходу з дистанції через проблеми зі свічкою запалювання.

Ferrari дізналася про проблему у той момент, коли німець залишив бокси та почав рухатися на стартову решітку.Перед стартом гонки механіки Ferrari зняли з боліда Феттеля капот та намагалися усунути проблему.

Ця сцена нагадувала події тиждень тому, коли прямо перед стартом у Кімі Райкконена виникли проблеми з турбіною - у підсумку його заштовхали в бокси і він не стартував.

У той час як Скудерія намагалася виявити причину проблеми, їй елементарно не вистачало часу для того, щоб замінити потрібні деталі.Тому було прийнято рішення спробувати змінити налаштування двигуна, щоб пілот встигнув рушити на прогрівочне коло.

Проте це рішення не спрацювало, оскільки на першому ж колі гонки у Феттеля виникли проблеми і він почав пропускати суперників.

Керівник команди Мауріціо Аррівабене відмовився спілкуватися з пресою після гонки, але у прес-релізі команди з його цитати стало зрозуміло, що Скудерія буде намагатися продовжувати боротьбу в чемпіонаті.

Нагадаємо, що Хемілтон здобув перемогу на Гран Прі Японії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: