Футбольна асоціація Англії посилить ліміт на легіонерів в АПЛ незалежно від виходу Великобританії з ЄС

Футбольна асоціація Англії посилить ліміт на легіонерів в АПЛ незалежно від виходу Великобританії з ЄС

На даний момент до легіонерів з ЄС застосовуються полегшені вимоги

Футбольна асоціація Англії (FA) має намір скоротити кількість легіонерів в заявці команд на АПЛ (Англійську прем'єр-лігу).

FA планує зменшити допустиму кількість іноземців в заявці з 25 осіб на сезон з 17 до 13 позицій незалежно від виходу Великобританії з Європейського союзу.

Раніше британський уряд попросив FA, АПЛ і Футбольну лігу, що представляє нижчі дивізіони, розробити спільне рішення для відповідності вимогам по прийому на роботу іноземців.

Переговори з клубами ведуться. Ті незадоволені посиленням ліміту, але не можуть виступити проти, оскільки в іншому випадку FA може посилити вимоги до іноземців з Євросоюзу.

На даний момент до легіонерів з ЄС застосовуються полегшені вимоги, гравцям з інших країн потрібен дозвіл на роботу, який можна отримати в двох випадках: якщо гравець проводить більше 65% матчів за свою збірну за календарний рік або клуб зможе обґрунтувати необхідність у конкретному футболісті.

Зазначимо, що зараз максимальна квота на легіонерів - 17 осіб - заповнена у «Тоттенгема» і «Манчестер Сіті», ще у чотирьох клубів, включаючи «Ліверпуль» і «Челсі» - по 16 легіонерів в заявці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: