«Галичанка» двічі здолала «Реал» і продовжила переможну серію у Суперлізі

«Галичанка» двічі здолала «Реал» і продовжила переможну серію у Суперлізі

На друге місце у таблиці піднялася «Дніпрянка»

20-21 жовтня львівська «Галичанка» приймала на домашньому майданчику миколаївський «Реал» у межах четвертого туру чемпіонату України з гандболу серед жінок сезону 2017/2018 рр.

«Галичанка» без проблем двічі обіграла гостей з рахунками 26:20 та 31:25, йдеться у прес-релізі, який отримав «Главком».

Найрезультативнішими за підсумками двох матчів у складі «Галичанки» були Тетяна Поляк, Анастасія Баранович (по вісім голів кожна) й Ілона Гайкова (сім забитих м’ячів).

Львівські гандболістки, здобувши дві нові перемоги, зміцнили своє лідерство у Суперлізі.

А ось «Реал», який зазнав поразок від «галичанок», не заробив нових очок, і, як наслідок, «злетів» з другої сходинки турнірної таблиці на четверту. Натомість, туди перемістилася херсонська «Дніпрянка», яка у матчах четвертого туру двічі здолала тернопільський «Економуніверситет» (31:9 і 27:16).

Ужгородські «Карпати» також двічі подужали свого суперника  – київський «Спартак» (32:28 і 27:22) та набрали однакову кількість очок з «Дніпрянкою». Але у турнірній таблиці «Карпати» розмістилися сходинкою нижче.  Херсонки обійшли ужгородок завдяки  кращій (на один м’яч) різниці забитих і пропущених м’ячів.

22

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: