Лаюк, Передерій та інші українці провели вдалі матчі у гандбольних єврокубках

Лаюк, Передерій та інші українці провели вдалі матчі у гандбольних єврокубках
В атаці Ольга Лаюк

Українські гандболісти провели у складі своїх команд матчі єврокубків

У 2-му турі жіночої гандбольної Ліги чемпіонів Ольга Передерій із словенського «Кріма» допомогла своїй команді здобути домашню перемогу у важкому матчі проти найкращого клубу Данії «Нюкебінг» - 27:26.

На рахунку 23-річної лінійної збірної України три голи - це її перші м'ячі у Лізі чемпіонів у кар'єрі. У «Крім», який є дворазовим переможцем найпрестижнішого європейського турніру, Передерій перейшла зі словенської «Ювенти» після закінчення минулого сезону, інформує сайт Федерації гандболу України.

У «Кріма» після двох турів одна перемога й одна поразка. Такі ж показники у команди іншої української збірниці Вікторії Борщенко з «Ростов Дону». Після перемоги у 1-му турі над французьким «Брестом» 26:24 (Борщенко закинула 4 м'ячі), ростовська команда програла на виїзді данському «Мідтьюлланну» - 21:24. Борщенко на цей раз не забивала.

У жіночому Кубку ЄГФ відбулися перші матчі 2-го раунду кваліфікації. Вражаючу результативність продовжує демонструвати Ольга Лаюк з «Анкари». У виїзному матчі проти румунського «Залау» українська права напівсередня закинула 9 м'ячів. «Анкара» при цьому програла 21:26.

Також голами за свої команди відзначилися Вікторія Бельмас («Метрако»), Катерина Чумак (також «Анкарв») й Ірина Шуцька-Буртеа («Дунарея Бреїла»).

У чоловічій Лізі чемпіонів швейцарський «Кадеттен» у 5-му турі вдома переграв данський «Ск'єрн» 25:24. Один м'яч за господарів провів Владислав Остроушко.

У чоловічому Кубку ЄГФ Владислав Донцов закинув 3 м'ячі за «СКА-Мінськ» і допоміг своїй команді на виїзді перемогти «Бухарест» 30:26. Білоруський клуб вийшов до 3-го раунду кваліфікації.

Нагадаємо, «Мотор» у крайньому матчі втратив перемогу на останніх секундах в Лізі чемпіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: