Гандбольна Ліга чемпіонів. «Мотор» сенсаційно обіграє свого найбільшого суперника

Гандбольна Ліга чемпіонів. «Мотор» сенсаційно обіграє свого найбільшого суперника

Вирішальний м'яч був закинутий на останній секунді поєдинку

«Мотор» здобув шосту перемогу на груповому етапі Ліги чемпіонів 2017/18. Запоріжці в Харкові здолали лідера секстету D «Монпельє».

У першій половині гра була рівною. Господарі в кінцівці зуміли закинути 4 м'ячі поспіль і пішли в невеликий відрив. Однак на перерву команди пішли за рахунку 14:12 на користь «Мотора».

У другому таймі гостям вдалося спочатку зрівняти рахунок, а потім вони двічі виходили вперед. Однак ближче до кінцівки «Мотор» перехопив ініціативу. Підопічні Патрика Ромбеля за три хвилини до кінця вели 30:27.

Однак французи на останній хвилині вирівняли становище. Цікаво, що при рахунку 30:29 розігруючий запорожців Айденас Малашінскас не реалізував семиметровий, і через кілька секунд «Монпельє» закинув у відповідь.

В останній атаці при чисельній більшості українці вирвали перемогу завдяки точному кидку Бориса Пухівського на останній секунді. Як підсумок - 31:30 на користь «Мотора».

Найрезультативнішим у складі господарів став білоруський плеймейкер Борис Пухівський, який виконав 13 кидків і записав на свій рахунок 8 голів.

Гандбольна Ліга чемпіонів. Група D

10-ий тур

«Мотор» - «Монпельє» - 31:30

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: